Skip to main content

Aplicația NetStork a fost îmbunătățită cu noi funcționalități

By 18/12/2014May 9th, 2016NetStork

Globema continuă să-și dezvolte în mod continuu soluțiile inovatoare utilizate pentru inventarierea rețelelor de telecomunicații. Printre acestea se află și NetStork, aplicație destinată în principal operatorilor de rețele de telecomunicații mici și medii.

Funcționalități noi în NetStork

NetStork este utilizată pentru inventarierea rețelelor de telecomunicații și a infrastructurii, precum și pentru culegerea datelor din teren. Noua versiune vă oferă posibilitatea de a utiliza reflectometre optice (OTDR) – un instrument folosit pentru a citi și analiza fișierele SOR (format Telcordia OTDR). Mai mult decât atât, modul de integrare introdus facilitează localizarea OTDR a punctelor caracteristice pe hartă.

Alte caracteristici noi includ: vizualizarea cablurilor “ocupate” direct pe hartă, inventarierea serviciilor și a deranjamentelor / evenimentelor din rețea, suport pentru optimizarea rutelor și integrarea rețelei cu baza de date TERYT cu posibilitatea de a introduce adrese de obiecte în concordonate TERYT. Nu în ultimul rând, NetStork vă oferă posibilitatea de a partaja informații complete despre rețea printr-un browser web și orice dispozitiv mobil (pe tablete și smartphone).

A se vedea, de asemnea:  NetStork generează rapoarte pentru UKE

22452355623566

Noile funcționalități NetStork pe scurt

  1. Funcționează cu reflectometre optice (OTDR) – citirea și analiza fișiere SOR (format Telcordia OTDR) și integrarea cu OTDR pentru trasabilitate.
  2. Analiza gradului de utilizare – vizualizare cabluri “ocupate” pe hartă. Inventarierea serviciilor și a deranjamentelor / evenimentelor din rețea.
  3. Auto-rutare – asistată de rețea pentru optimizarea traseului.
  4. Integrarea cu TERYT – introducerea adresei de obiecte compatibile cu baza de date TERYT.
  5. Capacitatea de a furniza informații complete despre rețea printr-un browser și orice dispozitiv mobil (inclusiv smartphone-uri).