Skip to main content

NetStork la Centrul Național pentru Cercetare Nucleară

By 18/02/2015May 9th, 2016NetStork

Globema a câștigat licitația pentru implementarea sistemului de inventariere a rețelei de fibră optică la Centrul Național pentru Cercetare Nucleară. Produsul ofertat este NetStork, o aplicație cuprinzătoare pentru inventarierea rețelelor de telecomunicații mobile.

NetStork este utilizat pentru a inventaria rețelele de telecomunicații din cupru, fibră optică și FTTH, precum și infrastructura. Instrumentul permite atât colectarea de informații despre rețea din teren (aplicație care rulează pe tablete), dar și de pe stații de lucru. Datele colectate sunt stocate într-o bază de date relațională centralizată sau, în cazul aplicațiilor utilizate în teren – sub formă de fișiere XML.

Centrul Național pentru Cercetare Nucleară a ales NetStork datorită caracteristicilor sale unice, cum ar fi cooperarea directă cu instrumentele de măsurare a fibrelor optice.

Aflați mai multe Încercați NetStork

logo_33

 

Beneficiile care pot fi obținute prin utilizarea NetStork: 

  • Accelerarea procesului de inventariere a rețelei în teren;
  • Îmbunătățirea calității și coerenței datelor de rețea față de înregistrările pe format hârtie sau fișiere XLS / CAD;
  • Date actuale și complete despre infrastructura de telecomunicații disponibile pe dispozitivul mobil și pe PC;
NOI FUNCȚIONALITĂȚI NETSTORK

Despre Centrul Național pentru Cercetare Nucleară

Centrul Național pentru Cercetare Nucleară (NCBJ) este unul dintre cele mai mari institute de cercetare din țară, oferind, printre altele, singurul reactor de cercetare nucleară din Polonia, pe bună dreptate numit “Maria”. NCBJ nu este doar o putere nucleară – centrul este, de asemenea, implicat în cercetarea în domeniul fizicii subatomice, dezvoltarea tehnologiei nucleare și producția de echipamente pentru diverse ramuri ale științei și economiei, inclusiv medicină.

Facilitatea creează, de asemenea, infrastructura și suportul de laborator necesare pentru programul de construcție a energiei nucleare în Polonia. NCBJ are peste 1.000 de fizicieni, ingineri și personal auxiliar.

Site oficial NCBJ