Skip to main content

NetStork crește datorită clienților noștri

By 20/04/2020May 13th, 2020NetStork, New functionality

Peste 200 de operatori de telecomunicații din Europa utilizează NetStork – un sistem de inventariere pentru rețele de fibre optice, cupru, radio, IP și HFC. 99% dintre clienții NetStork folosesc activ software-ul.

Bazându-se pe feedback-ul și sugestiile de dezvoltare a produsului primite din partea comunității de utilizatori în continuă creștere, dezvoltatorii noștri introduc constant funcții și funcționalități noi. Am lansat recent NetStork 10 – gestionarea rețelei este și mai facilă acum. Vă reamintim câteva dintre completările și îmbunătățirile introduse în noua versiune:

  • În primul rând am refăcut complet interfața de utilizator, cu conținut full DPI-aware. De acum puteți utiliza la potențial maxim capabilitățile de înaltă rezoluție ale monitorului/display-ului dvs. Nu mai există fonturi încețoșate și scheme de rezoluție slabă – acum totul este nou și clar! În această versiune aveți acces și la cea mai nouă bibliotecă de rendering CAD și la editori și rapoarte complet configurabile.
  • Acum puteți utiliza mai multe stiluri de linii și culori pentru planificare, astfel încât să puteți vizualiza rețeaua mult mai clar.
  • Acum puteți vizualiza rezerva de cablu în diagrame/scheme.
  • Cracteristică nouă: puteți  atribui sau selecta culoarea proprietarului/ utilizatorului elementelor de rețea; vă ajută să distingeți propriile rețele de cele închiriate.

Dacă doriți să încercați NetStork sau doriți să ne puneți o întrebare – nu ezitați și contactați-ne. Experții noștri sunt gata să vă ajute!