Skip to main content

NetStork se extinde în noi țări

By 21/12/2020January 5th, 2021NetStork, Uncategorized

Grupul de utilizatori NetStork continuă să crească: soluția de inventariere a rețelei preia noi țări! Noii operatori ISP au ales NetStork pentru a sprijini întreținerea și dezvoltarea rețelelor lor.

Unul dintre noii clienți operează în Columbia și intenționează să își extindă proiectele în Panama. Acest ISP operează și implementează GPON (rețele optice pasive capabile de gigabit). Este pentru prima dată când NetStork a ajuns în America de Sud.

NetStork în Europa

Următoarea știre este locală, deoarece unii dintre noii noștri clienți își conduc afacerile în Europa. Am câștigat clienți noi în Cehia, Slovacia, Slovenia și Ungaria și le-am oferit implementare, instruire și suport NetStork, combinate cu alte servicii precum Google Maps Platform.

Există, de asemenea, noi utilizatori NetStork în Tirana, Albania (care operează doar prin fibra optică) și Republica Moldova (operator de telefonie mobilă, unde NetStork va fi utilizat pentru gestionarea rețelelor și infrastructurii de radio și fibră optică).

Continuăm să sprijinim operatorii din Polonia. NetStork a fost implementat recent într-una dintre cele mai mari companii industriale poloneze pentru a menține o rețea de telecomunicații.

Reseller NetStork

De asemenea, ne bucurăm să vă reamintim că avem un distribuitor NetStork în Ungaria. Acesta este AccessPoint Kft, care desfășoară activități comerciale pe piețele IT din multe țări din întreaga Europă din 2003.

Portofoliul companiei constă în principal din dispozitive care ajută la implementarea transferului de date fără fir. AccessPoint oferă, de asemenea, componente active și pasive ale rețelelor bazate pe cablu și alte numeroase accesorii necesare construirii rețelelor.

Încercați NetStork

Dacă aveți nevoie de o soluție pentru operațiunile de rețea, nu căutați mai departe de NetStork. Sistemul vă oferă acoperire în fiecare etapă a operațiunilor de rețea: de la planificare și proiectare la vânzări și întreținere a rețelei. Contactați-ne pentru mai multe detalii și o prezentare live.