Skip to main content

Tot mai mulți utilizatori din diferite țări aleg NetStork

netstork development

Din ce în ce mai mulți provideri de internet prin fibră optică și CATV din întreaga lume folosesc NetStork. Aflați mai multe detalii despre utilizatorii NetStork și despre noua subsidiară Globema.

Noii utilizatori NetStork au sediile în Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Moldova, Albania și Ungaria (datorită partenerului nostru maghiar AccessPoint). Asta înseamnă că NetStork este acum utilizat pentru inventarierea de rețea în peste 250 de companii!

Care este principalul avantaj al NetStork? Este o aplicație ușor de utilizat, intuitivă, care poate fi utilizată pe teren pentru colectarea și actualizarea datelor. NetStork acceptă operațiunile de rețea și vă permite să modelați și să gestionați cu ușurință rețelele de fibră, coaxiale, cupru și wireless.

Deoarece dorim ca aplicația să răspundă cel mai bine nevoilor clienților noștri, cu fiecare nouă versiune îmbunătățim NetStork cu funcționalități solicitate în mare parte de utilizatori. Consultati articolul despre cea mai recenta versiune – NetStork 11, lansată în Martie.

Nu numai că ne-am mărit baza de date cu clienți noi, dar am avem și o nouă subsidiară în regiunea Adriaticii, Belgrad. Globema Adria vă stă la dispoziție cu soluții de inventariere rețea ce vin la pachet cu asistență în limba locală! Vizitați netstork.globema.rs sau trimiteți un email direct catre colegii noștri din Globema Adria pentru mai multe informații.