Skip to main content

Netstork WEB – vizualizarea rețelei pentru un număr nelimitat de utilizatori

By 06/10/2021Uncategorized
NetStork WEB

Un sistem de inventariere de rețea conține date complete de rețea într-un mod structurat. Din păcate, de obicei, doar un grup foarte restrâns de angajați din cadrul unei organizații are acces la aceste date. Ce se întâmplă dacă trebuie să extindeți semnificativ acest grup? Soluția este NetStork WEB, datorită căreia numărul de persoane cu acces la datele de rețea poate fi nelimitat.

  • Accesul la datele din rețea nu trebuie să fie limitat la unul sau doi utilizatori. NetStork WEB extinde numărul de utilizatori simultani ai sistemului de inventar în modul doar citire, fără limitări.
  • Datele de rețea stocate în NetStork pot fi utilizate de oricine are nevoie de ele pentru a-și îmbunătăți activitatea zilnică: tehnicieni, servicii clienți sau personal de vânzări.
  • Prin intermediul unui browser web, orice utilizator conectat poate vizualiza rețeaua pe un telefon, tabletă sau computer. De exemplu, pot căuta un nod și pot afișa o diagramă de joncțiuni.

Informațiile stocate într-un sistem de inventariere al rețelei sunt prea valoroase pentru operațiunile unei companii pentru a rămâne neutilizate. De obicei, companiile au una sau mai multe licențe cel mult pentru sistemul de inventariere. În practică, acest lucru înseamnă că doar câteva persoane au acces la datele stocate, în timp informațiile pe care le furnizează ar putea fi folosite de aproape fiecare angajat al companiei.

Accesul la o diagramă actualizată de joncțiuni sau a rețelei ar face cu siguranță munca unui tehnician mult mai ușoară. Informațiile privind locația rețelei și distanța celui mai apropiat nod de la locația clientului ar îmbunătăți cu siguranță munca echipei de vânzări. Datorită accesului la harta rețelei, un consultant ar putea spune imediat clientului dacă este posibil să îl conectați la rețeaua actuală.

Cu versiunea web a aplicației NetStork, orice utilizator poate accesa simultan informațiile stocate în sistemul de inventariere al rețelei. Singura condiție este ca acesta să aibă un dispozitiv cu acces la Internet: un smartphone, tabletă sau computer.

Care sunt beneficiile NetStork WEB?

  • Acces la date despre elemente individuale ale rețelei pentru mai mulți utilizatori în același timp (doar în modul de citire)
  • Acces la datele pașportizate prin orice browser, pe un smartphone, tabletă sau computer
  • Vizualizarea rețelei pe hartă
  • O vedere a schemei de rețea în clădirile cu mai multe etaje
  • O vedere a schemei crossover în manșoane și ODF-uri
  • Posibilitate de zoom in pe elementele individuale ale rețelei
  • Posibilitatea de a căuta o adresă sau un obiect din rețea
  • Posibilitatea de a măsura distanțele pe hartă, chiar de-a lungul unei linii curbe.

De ce să folosim Netstork WEB?

Avem o licență de editare pentru introducerea datelor, dar cu licența WEB, toți tehnicienii au acces la datele din rețea. Ar fi dificil să imprimăm diagramele crossover-urilor în joncțiuni sau schema rețelei pe teren pentru fiecare persoană. Cu NetStork WEB, schemele sau datele necesare pot fi afișate oricând printr-un browser pe o tabletă.

Din păcate nu ne permitem ca fiecare tehnician, cu atât mai puțin un agent de vânzări, să aibă o licență NetStork. O licență WEB oferă tuturor celor care au nevoie de ea acces la date. Avem 11 astfel de utilizatori și pot vedea totul pe smartphone-urile lor: conducte, microconducte, cămine, clădiri, diagrame etc.

Înainte, aplicația NetStork Edit genera o imprimare a unei diagrame a joncțiunilor. Problema a fost că, cu o diagramă mare, nu toate fibrele erau clar vizibile. Cu NetStork WEB, ei pot vizualiza această diagramă pe smartphone-ul lor și pot mări cât de mult au nevoie, iar imaginea este clară tot timpul.

Avem doi agenți de vânzări. Când merg la o companie mare sau la un birou, nu pot ghici dacă se află în aria de acoperire a rețelei. Înainte, agentul de vânzări trebuia să caute unde era rețeaua. El venea la un specialist NetStork și se uita la ecranul stației lor de lucru, uneori imprimând imaginea. Acum au acces direct la vizualizarea de rețea printr-un browser. Când sunt la client, pot chiar vedea cursul rețelei pe hartă și locul unde clientul va fi conectat.

Întrebări frecvente despre utilizarea NetStork WEB

Nu vreau să fac inventarierea rețelei online. Mă tem că oricine va putea vedea rețeaua mea și datele sale.

NetStork WEB este disponibil numai pentru utilizatorii conectați la domeniul dvs. De asemenea, puteți adăuga un login suplimentar la NetStork în sine.

Ce se întâmplă dacă nu există acces la internet? Tehnicianul nu va vedea rețeaua sau diagramele de joncțiuni?

NetStork WEB salvează vizualizările rețelei care au fost afișate anterior într-o memorie cache, ceea ce vă permite să vedeți în continuare diagramele de rețea necesare atunci când Internetul este oprit.

Vă întrebați dacă NetStork WEB este o aplicație ce merită implementată în compania dvs.? Contactați-ne – vă vom răspunde la toate întrebările și vom găsi cea mai bună soluție pentru dvs.