De ce denumirea NetStork?

Numele NetStork provine de la “Stork Network” – în traducere liberă “Barză Rețea”.

Aplicația a fost dezvoltată pentru companii mici și mijlocii, astfel încât operatorii să aibă access la ceea ce se întâmplă în rețelele lor prin modalitatea  “bird’s-eye view”!

NetStork a fost dezvoltat în Polonia, țară cunoscută pentru numărul mare de berze ce îi tranzitează teritoriul. În fiecare an în Polonia ajung peste 41 000 perechi (în lume trăiesc aproximativ 160 000).

Berzele își construiesc cuiburile la o înălțime de aproximativ 10-20 metri, adesea pe stâlpii de telecomunicații. Având în vedere că berzele zboară la circa 1 km deasupra pământului, acestea au o vedere detaliată de ansamblu asupra zonelor “survolate”.

 Cine este autorul NetStork?

Aplicația NetStork a fost dezvoltată în cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare software din Varșovia.

Globema este lider pe piața furnizorilor de sisteme de inventariere rețele de telecomunicații și utilități și gestionarea forței de muncă din teren în Europa Centrală și de Est înca din anul 1998.    

www.globema.com

 Globema asigură suport tehnic pentru aplicația NetStork?

Răspunsul este da, indiferent dacă achiziționați una sau mai multe licențe NetStork, Globema vă va asigura suport tehnic – pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactați.